Наред с головете, играчите, страхотните игри, финалистите и шампиона, има

...
Наред с головете, играчите, страхотните игри, финалистите и шампиона, има
Коментари Харесай

Красивото лице на футбола: 5-те най-горещи фенки на Световното в Катар

Наред с головете, играчите, страхотните игри, финалистите и първенеца, има още един аспект, който притегля вниманието на почитателите и това са красивите дами на Световното състезание.

Въпреки някои забрани в Катар, горещи девойки не липсваха на Световното състезание по футбол и всички страни са съдействали със своя дял от хубавици, написа " JefeBet ". Ето кои са най-горещите фенкина Световното състезание в Катар 2022:

1. Иванна Кнол, провокативнатахърватка, която бе в центъра на вниманието на Катар 2022

Сексапилната фенка Иванна Кнол съумя да се освободи от всички регулации, които съществуват по футболните игрища в Катар, с цел да покаже себе си сияйна и красива.Това момиче от хърватски генезис е притежателка на неповторима хубост.

Тази жена влияе със своя остроумен и дръзновен взор, който като че ли ни споделя „ Готова съм на всичко, с цел да съумея “.

Тялото й,без пресилване, е статуя.Иваннапозира по бикини и прави секси фотоси в Катар, страна, в която не са привикнали да виждат дами в толкоз провокативно облекло.


2. Вероника Уефер ни води на чувствена и сладка обиколка на Катар

Тази венецуелка се е отдала на пътешествията из страната и света, показвайки на почитателите си в обществените мрежи фантастични туристически обекти, които могат да бъдат посетени от всеки, който желае да си прекара добре.

При тази опция Вероника Уефер е в Катар, с цел да се наслаждения на Световното състезание и да ни опише посредством обществените си мрежи всички анекдоти и прекарвания, които пораждат в разгара на футболните мачове.

Нещо, което работи сносно за Вероника, с цел да притегли почитатели в обществените си мрежи, е да качва свои фотоси по бански.

Когато влезете в профила й в Instagram, ще разберете за какво всякога, когато това момиче качи фотография по бански, почитателите йсе усилват с бърза скорост.

Със своите обилни форми, Вероника е типична представителка на венецуелската хубост.


3.Мария Фернанда, момичето от Onlyfans, което дойде в Катар, с цел да се наслаждения на Световната купа

Мария Фернанда, или Мафершоф, както е известна в обществените медии, е родена в Мексико.Тя е единствено на 22 години и има Only Fans акаунт, който набира от ден на ден и повече клиенти всеки ден.

Тази фантастична жена е правилен почитател на UNAM Pumas, тим от мексиканската лига.



4. Алау Хафобещада направи подарък за почитателите си, в случай че Уелс стигнедо четвъртфиналите

Красавицата е родела в Уелс.Нейните безспорни физически качества хипнотизират мъжете.

Това момиче знае по какъв начин да театралничи пред камерата.Във всяка фотография тяхвърля остроумен и привлекателен взор.

5. Янет Гарсия, една от най-сексапилните последователки на Световното състезание в Катар 2022

Янет Гарсия е водеща на времето в Мексико, която също се е посветила на актьорството и моделирането.В момента това момиче има съвсем 15 милиона почитатели в Instagram, което я прави един от най-следваните инфлуенсърив страната ѝ.

Красивата дама има и акаунт в Onlyfans. Безспорно тя е едно от най-желаните дами в Мексико.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР