Наред с антивируса съдържа и други полезни функцииReason Core Security

...
Наред с антивируса съдържа и други полезни функцииReason Core Security
Коментари Харесай

Reason Core Security – пази от малуер, оптимизира

Наред с антивируса съдържа и други потребни функционалности

Reason Core Security може да открива и отстранява евентуални закани от компютъра, както и да отблъсква новите офанзиви

Програмата Reason Core Security пази потребителските компютри от малуер, отстранява и предотвратява инсталирането на нежелани приложения, като всичко това става в една среда с подсъзнателен интерфейс.

Reason Core Security е способна да открива и отстранява евентуални закани, като в това време стопира новите офанзиви, с помощта на технологията за отбрана в действително време.

Програмата поддържа нормалните три режима на сканиране: бързо – на най-критичните области, които могат да съдържат малуер; цялостно – на цялата система; и изборно – на избрани папки, посочени от потребителя. В допълнение, Reason Core Security може да прави инспекции на системата по авансово заложен проект.

Програмата включва също функционалност Bundle Protection, която предотвратява инсталирането на програмен продукт от трети страни в процеса на инсталиране на мечтани приложения. Нещо повече, Reason Core Security може да отстранява всички следи от обещано приложение след изтриването му.

Налична е също функционалност за унищожаване на стратегии от листата за в началото пускане, което рефлектира в редуциране на времето за зареждане на системата. Потребителят на Reason Core Security може също по този начин да преглежда конфигурираните приставки в браузъра и да ги отстранява, в случай че носят риск.

Даунлоуд: Reason Core Security
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР