Нарастват спекулациите относно това как Израел ще отговори на атаката

...
Нарастват спекулациите относно това как Израел ще отговори на атаката
Коментари Харесай

Отговорът на Израел срещу Иран и факторите, които ще го оформят

Нарастват спекулациите по отношение на това по какъв начин Израел ще отговори на офанзивата на Иран през уикенда, която сама по себе си е отговор на удара на Израел на 1 април против иранското посолство в Дамаск, при който беше погубен върховен ирански чиновник военачалник и други чиновници на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война.

Въпреки траялото десетилетия напрежение, директните офанзиви сред двата районни врагове бяха нечувани. Обикновено обменът се прави посредством прокси сили на Иран в района или израелски разследващи интервенции.

Международната общественост направи многократни изказвания, призовавайки Израел да прояви въздържаност и да не дава отговор на отмъщението на Иран, предупреждавайки за лъкатушен спор. Този метод е в контрастност със известията от Запада по отношение на нападението на Израел против Газа.

Атаката на Иран с повече от 300 безпилотни летателни апарата и ракети беше обявена по телеграфа много по-рано и съвсем напълно прихваната от интернационална група бойни самолети и израелска...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР