Нарастващото приемане на криптовалутите привлича вниманието дори на властите, които

...
Нарастващото приемане на криптовалутите привлича вниманието дори на властите, които
Коментари Харесай

Ето защо SEC може би никога няма да повдигне обвинения срещу Cardano

Нарастващото приемане на криптовалутите притегля вниманието даже на управляващите, които наблюдават от близко платформите.

След като Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) повдигна дело против Ripple мнозина смятаха, че организацията ще разшири обсега си и към други планове.

Неотдавнашната препирня с Paxos укрепи това изказване.

Въпреки това Cardano може и да не се сблъска с дейностите на SEC, защото платформата може да не попада под юрисдикцията на Съединени американски щати.

Ето за какво един от водещите анализатори, Дан Гамбаедело, изброи две значими аргументи, които биха могли да поддържат изказванието, че Cardano няма да се сбълска със SEC:

ICO събитието на Cardano се организира в Япония и затова хипотетично не може да се смята за скъпа книга според законодателството на Съединени американски щати. Проектът LBRY също бе стартиран без ICO, само че това не попречи на SEC да предприеме дейности.


 


Нещо повече, блокчейнът на LBRY беше изцяло създаден и пуснат в деяние преди продажбата на родните му токени. Въпреки това платформата се сблъска с репресиите на SEC, което породи опасения за Cardano.

В отговор на това безпокойство анализаторът съобщи:



Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР