Нарастващото нещастие сред по-младите хора доведе до спад на САЩ

...
Нарастващото нещастие сред по-младите хора доведе до спад на САЩ
Коментари Харесай

Намаляването на оптимизма сред младежите понижава глобалната класация на щастието за САЩ и Западна Европа

Нарастващото злощастие измежду по-младите хора докара до спад на Съединени американски щати и някои огромни западноевропейски страни в световния показател на благосъстоянието, до момента в който скандинавските нациите резервират хватката си на първите места.

Годишният отчет за международното благополучие, стартиран през 2012 година в поддръжка на задачите на Организация на обединените нации за стабилно развиване, се основава на данни от американската компания за пазарни изследвания Gallup, оценен от световен екип, в този момент управителен от Оксфордския университет.

Хората в 143 страни и територии са помолени да оценят живота си по канара от нула до 10, като 10 съставлява най-хубавият им вероятен живот. Резултатите от последните три години са осреднени, с цел да се сътвори ранглиста.

Финландия остана преди всичко - със междинен резултат от 7,7 - следвана компактно от Дания, Исландия и Швеция, до момента в който Афганистан и Ливан заемат долните две позиции, с резултати надлежно от 1,7 и 2,7.

В общи линии, класирането е едва св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР