Нарастваща Луна в знак Рак от 05:26ч до 15:42ч на

...
Нарастваща Луна в знак Рак от 05:26ч до 15:42ч на
Коментари Харесай

Енергията на деня е не само активна, но и агресивна

Нарастваща Луна в символ Рак от 05:26ч до 15:42ч на 21 февруари

Луната във водния знак Рак провокира цялата гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. В доста от нас живеят заключени доста страсти, неподозирайки или отказвайки да признаем тяхното битие.  През този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват (особено при жените). Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. 

Лунен календар:  продължава 10 лунен ден до 12:49ч

Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти. Плановете могат да се приведат сполучливо в деяние.

В този ден Луната оказва помощ да станем по-открити и общителни, настройва ни към духовно развиване, уголемява кръга на ползите, ускорява остроумието, интензивността. Хората стават по-оригинални и самостоятелни, самоуверени. Много добър ден за началото на всякаква умствена и физическа работа, за връзка с другари, сътрудници, родственици. 

Всички каузи се развиват добре. Добро време за финансови интервенции и решения на материални въпроси. Дори да има неподходящи събития, те ще са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. Избягвайте свадите и разправиите, влагайте по-малко страсти. 

Не се предлага подкастряне до 12:49ч. Скъсани облекла, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове демонстрират корист с силата на деня.

11 лунен ден от 12:49ч на 19 февруари до 13:48ч на 20 февруари

Енергийно един от най-силните лунни дни. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена само към съзидание. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Пренасочете силата си към градивни на практика действия.

Всичко, което се стартира, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. 

Трябва да се внимава да не се  правят лекомислени неща. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. 

Времето подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР