Нарастваща Луна в знак Лъв до 03:39ч на 24 февруари. Дните

...
Нарастваща Луна в знак Лъв до 03:39ч на 24 февруари.
Дните
Коментари Харесай

Днес могат да се повторят различни житейски ситуации, които вече сте преживели


Нарастваща Луна в символ Лъв до 03:39ч на 24 февруари.

Дните на Лъва са дни на топлината. Активният детайл е огънят. Може да изпитате оптимизъм, убеденост, сладкодумство, нараснал звук, радостно въодушевление и податливост да поемате опасности. Идеален интервал за презентации, обществени, спортни и културни събития. Добър ден за специфични мотиви.

Луната в Лъв е най-хубавото време за обич. По това време се случва обич от пръв взор.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата. Препоръчително е да се наспите добре. Погрижете се за сърцето си.

Лунен календар:  продължава 13 лунен ден до 15:58ч

В 13-ти лунен ден галактическите трептения въздействат удобно на цялата креативна сила. Правете това, което ви е на душата през днешния ден и ще постигнете в действителност божествени творения. Вслушвайте се в препоръките, които другите дават и можете да научите нещо от тях. Днешният интервал е доста добър за работа в група. Всичко обвързвано с ученето ще сложи постоянна основа за бъдещето.⠀

Всички начала са неподходящи. 13-ти лунен ден дава страховит късмет за работа върху грешките и тяхното поправяне. По-добре е да посветите това време на работа върху неточности, преразглеждане на остарели случаи. Най-добрият ден за всевъзможен тип разбори, ремонти и поправяне, както и приемане на нова информация.

Днес може да се повторят разнообразни житейски обстановки, които към този момент сте претърпели. Ако в най-близкото ви обграждане има хора, след другарство с които остават неприятни усеща, възприятие за непълноценност, главоболие и стартирате да изпадате в меланхолия, това е просто идеалният миг да прекъснете всички връзки с тези хора и да продължите напред.

На тринадесетия лунен ден би трябвало да се въздържате от нови контакти и запознанства. Този лунен ден не е подобаващ за срещи, защото настроението не е удобно за сантиментална атмосфера.

В този тайнствен и магически ден е доста хубаво да се опече самун.

13-ият лунен ден е превъзходен за всички типове подмладяване и лекуване на косата и кожата. Лекарствата, кремовете и мехлемите ще бъдат доста по-силни, в сравнение с в други дни. Денят е добър за очистителни процедури и самолечение. Много потребни през днешния ден са водните процедури, баните, сауните, обливането със студена вода.

Следва 14 лунен ден от 15:58ч на 22 февруари до 17:03ч на 23 февруари

 В никакъв случай не би трябвало да действате под въздействието на момента, защото освен можете да се объркате, само че и да се окажете „ заровени под купчината дърва “.

Този ден може да донесе със себе си неприятно въодушевление и неприятно здраве. Факт е, че в четиринадесетия лунен ден сме доста чувствителни към всевъзможни непознати въздействия. Всяка непозната сила, която ни допре, може да аргументи нередовност в тялото.

Този лунен ден към този момент е доста удобен за започване на нови неща! Такъв късмет не трябва да се пропуща.

Хората родени в 14 лунен ден са покровителствани от ориста.

Не забравяйте да вземете необичаен дървен гребен при започване на лунния ден и да срешете косата си на път. Ако разделите косата си по средата, ще употребявате отмерено всички естествени сили. Разделянето отляво задейства силите на водата, въздуха и земята, отдясно - огън, метал и дърво. Ако не знаете тъкмо от какви сили имате потребност, по-добре е да предпочетете разделянето по средата.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР