Нарастваща Луна в знак Близнаци до 05:26ч на 19 февруари Добро

...
Нарастваща Луна в знак Близнаци до 05:26ч на 19 февруари
Добро
Коментари Харесай

В този ден става включване към егрегора на семейството

Нарастваща Луна в символ Близнаци до 05:26ч на 19 февруари

Добро време за другарство. Емоциите са по-повърхностни. Да бъдете сами в същото време не е добре, уместно е за посещаване при родственици или близки другари. При Луна в Близнаци се усилва склонността към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. Много е потребно да се вършат разходки и къси пътувания. Необходим е да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 10 лунен ден от 11:58ч на 18 февруари до 12:49ч на 19 февруари

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина - знак на придвижване, път цялостен с тествания.

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си.

Енергията на този лунен ден е доста мощна. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия. Това е доста потребен ден.

Потокът от витална сила в човешкото тяло се ускорява, силите могат да стартират да бликат като шадраван. Тези сили би трябвало да бъдат ориентирани към подсилване на връзките с хората, в фамилията, решение на проблеми, както и възстановяване на дома.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря. Само при корените си човек може да откри нов източник на сила. Трябва да избягвате свадите и неприятните обстановки, добре е да се заемете съществено със отговорностите си. Не се предлага усамотение.

В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се отстраняват брадавици. Болестите почнали в същото време са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

10 лунен ден не е добър ден за подкастряне, може да повлияе отрицателно на вашето благоденствие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, само че от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще усъвършенства енергийния продан.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР