„Нарастването на доверието към „Изправи се! Мутри вън!“ предизвиква нашите

...
„Нарастването на доверието към „Изправи се! Мутри вън!“ предизвиква нашите
Коментари Харесай

Мая Манолова: „Изправи се! Мутри вън!“ е печеливш формат и няма да бъде променян

„ Нарастването на доверието към „ Изправи се! Мутри вън! “ провокира нашите съперници да стрелят против обединението, популярност богу с халосни патрони. Ние сме дружно, един печеливш формат няма за какво да бъде променян. Ще влезем в Народното събрание с повече депутати и ще продължим задачите, които си поставихме – разграждане на мафиотския модел, освобождение на бизнеса от рекета, свободна пазарна стопанска система, независимост за жителите, връщане на демокрацията, правосъдна промяна, господство на правото, повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите, зелени политики “. Това съобщи Мая Манолова при регистрацията на нейната политическа групировка в ЦИК.
Снимка: Ладислав Цветков, bTV
По нейните думи „ Изправи се! Мутри вън! “ са решени да изпълнят задачите си в същия формат и със същия възторг.

Манолова разяснява фактът, че „ Движение 21 “ на Татяна Дончева остава част от групировката, откакто организира несполучливи договаряния с Българска социалистическа партия.
Снимка: Ладислав Цветков, bTV
„ Не е елементарно човек да прави коалиция. Ние сме разнообразни, пъстри, само че точно в това е нашата мощ. Не сме военна рота, в която да има единоначалие “, съобщи Манолова.

Коалицията внесе в изборната комисия 6 хиляди подписа, събрани от София и локалните структури. На входа обаче се стигна до непредвидена обстановка, в която млад мъж, намиращ се в кола на паркинга, посрещна Манолова и съпартийците и с крясъци „ Костинброд! “.
Използвани са материали от БГНЕС
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР