Нарасна броят на жертвите на мощните бури в САЩ. Осем

...
Нарасна броят на жертвите на мощните бури в САЩ. Осем
Коментари Харесай

Ужасът в САЩ не свършва! Ново торнадо удари страната /снимки/

Нарасна броят на жертвите на мощните стихии в Съединени американски щати. Осем души са починали през миналия уикенд в южните щати на страната.
Досега се съобщаваше единствено за две починали деца в щата Тексас. Според вестника главната част от торнадото е минало през щатите Тексас, Луизиана, Мисисипи и Алабама. Съобщава се за десетки потърпевши, няколко души са в неопределеност. Само в град Алто в Тексас са ранени 25 души, от които 8 са в сериозно положение. Други 19 души са ранени в Мисисипи. Около 100 хиляди частни домове и търговски обекти са останали без електричество. Бурите са довели до закъснения или анулация на над две хиляди полета от Далас в събота и неделя.
В Тексас и Луизиана има наводнения. Прекъснато е електричеството. На най-малко 17 места в рагиона се е образувало торнадо. След като в неделя такава стихия нанесе огромни вреди на градче в Тексас, тази нощ друго торнадо е засегнало покрайнините на обитаемо място в Джорджия.
Голямата буреносна система се придвижи на изток и ще засегне десетки милиони поданици на Джорджия, Северна и Южна Каролина, Тенеси и Охайо. В мощ са десетки предизвестия за рисково време.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР