Напусналият Има такъв народ преди два парламента Радостин Василев напусна

...
Напусналият Има такъв народ преди два парламента Радостин Василев напусна
Коментари Харесай

Радостин Василев напусна парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България"

Напусналият " ИТН " преди два Народното събрание Радостин Василев напусна и парламентарната група на " Продължаваме промяната ". Това той разгласи, че ще направи по време на брифинг, на който. По-късно Радостин Василев разгласява и звуков файл, за който се твърди, че е от цялата среща и се разисква сделка с ГЕРБ за държавно управление с втория мандат и ротация на двама министър председатели: Николай Денков и Мария Габриел.

 Изпиране, чистка, служби: по какъв начин Изпиране, чистка, служби: по какъв начин " Продължаваме промяната " мъчно взема решение за ръководство с ГЕРБ (според записа)

Напускането на Радостин Василев на парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " разгласи от трибуната на Народното събрание ръководителят Росен Желязков. Василев остава в Народното събрание, само че като народен представител нечленуващ в парламентарна група, като се употребява изразът самостоятелен народен представител ". По предписание тези народни представители освобождават местата си в парламентарните комисии. В случая на Василев става дума за комисиите по правни въпроси и по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта.

Вчера сутринта (29 май) Софийската районна прокуратура, че е формирано досъдебно произвеждане по информация в медиите, че. По тематиката за разпит като очевидци са извикани съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и, а в коридорите на Народното събрание Радостин Василев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР