Напусналият Байерн Мюнхен като свободен агент Франк Рибери вече си

...
Напусналият Байерн Мюнхен като свободен агент Франк Рибери вече си
Коментари Харесай

Рибери каза да на реномиран тим от Серия А

Напусналият Байерн Мюнхен като свободен сътрудник Франк Рибери към този момент си е намерил нов тим. Става дума за елитния италиански Фиорентина, който е на път да реализира доста сериозен удар с 36-годишния деец.

Вестник „ Билд” твърди, че довечера легендата на баварците е дал своя финален отговор на „ виолетовите” и той е бил позитивен. За да заиграе на „ Артемио Франки” французинът е отклонил надалеч по-примамливи откъм финансови условия оферти от московските Динами и Спартак, а също и предложения от Обединените арабски емирства.

Рибери си взе довиждане с Байерн Мюнхен след 12 години в редиците на немския исполин, с който завоюва един път Шампионската лига и 9 пъти стана първенец на страната.

От Фиорентина по-рано потвърдиха, че са отправили оферта до техничаря с думите, че „ в случай че той желае да продължи да бъде състезател на най-високо равнище, то ние го очакваме”. Според „ Билд” огромна роля за решението на Рибери е изиграло и неговото семейство, което е посрещнало с утвърждение опцията за ново премеждие в град като Флоренция.

В същото време Ал Наср беше подготвен да парафира с халфа за 2 години и да му заплати общо 10 милиона евро за този интервал.

Фиорентина е един от обичайните отбори за италианското калчо. Има единствено 4 клуба в историята на италианския футбол, които имат повече сезони в Серия А от "виолетовите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР