Напусналите партия Има такъв народ правят гражданско движение и ще

...
Напусналите партия Има такъв народ правят гражданско движение и ще
Коментари Харесай

Напусналите ИТН правят гражданско движение, гледат и към избори

Напусналите партия " ИТН " вършат гражданско придвижване и ще вземат участие на идващите избори. Това заяви в ефира на Нова телевизия самостоятелният народен представител Николай Радулов.

Според него тази стъпка е нужна, с цел да се отговори на упованията на гласоподавателите и хората от площадите. Радулов заяви, че отцепниците от Има Такъв Народ са почнали с подготовка за предварителен избор.
Още в неделя на първо време спортният министър в оставка Радостин Василев загатна, че ще има собствен политически план. Вчера пред bTV Николай Радулов повдигна завесата, че този план не е единствено негов, само че и на всички отделили се от Има Такъв Народ.

Радулов разяснява и информацията, че на предходни избори е бил заставен да се откаже от депутатското си място в услуга на разположение, близко на Орлин Алексиев.

„ Аз бях втори в листата и влизах в Народното събрание. С мен се организира диалог - в случай че това не е от изключително значение, бих ли отстъпил мястото си. Тъй като се виждаше, че това Народно събрание ще е с дребен период, се съгласих. Не знаех кой е индивидът и че е обвързван с Орлин Алексиев. Сега разбрах”, добави той. Разговора провел с Тошко Йорданов и Виктория Василева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР