Напусна ни един голям българин, човек с голямо сърце и

...
Напусна ни един голям българин, човек с голямо сърце и
Коментари Харесай

Карин дом организира света литургия на 29.11 от 10.00ч в католическия храм „Непорочно зачатие на Дева Мария“ - Варна за Иван Станчов.

Напусна ни един огромен българин, човек с огромно сърце и мощна религия в положителното! Напусна ни Иван Станчов (Джони) – човеколюбец, странник, идеалист и безконечен оптимист, за който нямаше невъзможни неща. Посветил се на идеята на децата със специфични потребности и въодушевил по пътя си доста почитатели да мечтаят дружно с него за един по-светъл и добър свят за децата. Любов и добрина, която заразява, човек който се раздава и постоянно ще остане да живее в нашите сърца и сърцата на хората, чийто живот промени вечно.



E кипът на Карин дом провежда света литургия на 29.11 от 10.00ч в католическия храм „ Непорочно зачатие на Дева Мария “ в гр. Варна, ул. „ Преслав “ № 41. Заедно с Отец Яцек ще се помолим за Иван Станчов. Поканени са всички другари, сътрудници, съидейници на Иван Станчов.

Роден на 1 април 1929г, Иван Станчов през целия си живот се занимава с благотворителна активност и не стопира да мисли за България. Основава Карин дом преди 25 години с голямото предпочитание за смяна за децата в България и с цел да спре изоставянето на деца в домовете. Неговата най-голяма фантазия беше всяко дете да има късмет за обучение и да бъде отглеждано с обич.



„ Нищо не стартира и не свършва с теб, само че ти може да промениш нещо по пътя си “, са негови думи. С вярата и харизмата си, той промени доста ориси на деца и фамилии, гледни точки на политици, възпламени доста хора да следват фантазията му всяко дете да има щастливо и пълноценно детство!

Иван Станчов вечно ще остане да живее в нашите сърца и сърцата на хората, чийто живот промени вечно. За екипа на Карин дом, Иван Станчов е ентусиазъм, образец, опора и религия, че няма невъзможни неща. Ще запомним Иван Станчов като Посланик на положителното, дипломат на децата и правилен бранител на техните права.

Светъл път на един същински Рицар на децата!

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР