Напускащият Локомотив Пловдив аржентинец Лукас Масоеро е пред договор с

...
Напускащият Локомотив Пловдив аржентинец Лукас Масоеро е пред договор с
Коментари Харесай

Отбор от Шампионската Лига чака Масоеро за прегледи

Напускащият Локомотив Пловдив аржентинец Лукас Масоеро е пред контракт с тим, който ще взе участие в квалификационните кръгове на Шампионската лига това лято. Защитникът е договорил персоналните си условия с Шахтьор Солигорск и откакто премине медицинските прегледи би трябвало да подпише договор. Той отхвърли предлагането на „ черно-белите “, с цел да може да контракти с клуба от Беларус по-добри персонални условия, написа "Мач Телеграф ".

Роденият на 1 февруари 1995 година Масоеро изнесе мощни мачове за Локо след напускането на Стивън Езе в края на 2019. Преди това от лятото на 2018-а той бе със статут на запаса, откакто Христо Крушарски персонално го набеляза при един от дългите си престои в Аржентина.

Шахтьор Солигорск стана първенец в края на 2020 година. Клубът продължава да прогресира и сега е решителен водач с 10 победи в първите 10 кръг от новото състезание. Треньор на тима е 56-годишният украинец Роман Григорчук. Той употребява скица с четирима бранители, като един от двамата в центъра е националът на Беларус Егор Филипенко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР