Напускането на заседанието на МС било само подход за прокарване

...
Напускането на заседанието на МС било само подход за прокарване
Коментари Харесай

Свиленски не вижда напрежение в коалицията

Напускането на съвещанието на Министерски съвет било единствено метод за пробутване на оферти
Въпреки министрите на Има Такъв Народ, напуснали съвещанието на Министерския съвет, ръководителят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски не вижда напрежение в обединението. Със сигурност не е добър знак напускането на който и да било, от което и да било съвещание, призна обаче той. Минусти след напускането на министрите социалистите също нямаха информация за какво хората на Има Такъв Народ са си тръгнали от Министерски съвет. Свиленски означи, че като се демонстрира противоречие, то би трябвало да е с причини и разсъдък, тогава ще бъде чуто от съдружните сътрудници. Случилото се не било напрежение, а метод за пробутване на оферти. 

" Не виждам напрежение, виждам, че бюджетът е импортиран в Народното събрание, следва гледане в пленарна зала. Най-важното за всички нас, всички вас, за всички българи - бюджетът да бъде признат в границите на разчетените периоди, 24-17 юни, зада може от 1 юли българските пенсионери да получат своите преизчеслени песнии, с цел да може бизнесът да получи своите помощи, да може всяко българско семейство да получи поддръжката, която чака. Всичко останало е въпрос на диалози ", съобщи Свиленски. Според него всичко е проявлението на " някакви връзки сред съдружните сътрудници " не би трябвало да е за сметка на българските жители.

Той отхвърли да е представян нов вид на бюджета, всичко било разисквано на експертни препоръки и на няколко съдружни препоръки. " Всеки може в някаква част от бюджета да не вижда на 100% своите оферти, само че обединението е от 4 партии. Не  еднолично ръководство. Всеки, който желае да му бъдат изпълнени на 100% настояванията би трябвало да има 121 депутати, би трябвало да поработи на изборите повече ", сподели Свиленски. И добави, че и Българска социалистическа партия желае някои неща, само че се преценява, тъй като има единствено 26 народни представители.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР