Напускам НС на БСП, но оставам член на партията, обяви

...
Напускам НС на БСП, но оставам член на партията, обяви
Коментари Харесай

Накрая ще останат само Нинова и Гуцанов: Паскалев

" Напускам Народно събрание на Българска социалистическа партия, само че оставам член на партията ”, разгласи Костадин Паскалев преди представянето на новата коалиция Левицата. " Не мога да позволи да ме унижават ”, изясни той. По думите 50-ят конгрес, е " най-позорният епизод в историята на Българска социалистическа партия - при цялостно безмълвие да допусне да бъдат изключени млади социалисти ". " Накрая ще останат единствено Нинова и Гуцанов ”, добави Паскалев.

Заедно до него бяха доктор Цветеслава Гълъбова от Инициативния комитет за издигане на Румен Радев за втори мандат, Татяна Дончева от Движение 21, Румен Петков от АБВ, Мая Манолова от Изправи се БГ, Спас Панчев от ЗС Ал. Стамболийски, Валери Жаблянов, който бе един от изключените на конгреса на Българска социалистическа партия.
" Тук трябваше да е водачът на Българска социалистическа партия, който да взе участие в показване на коалиция Левицата. 4 месеца водим диалози с останалите леви партии, едвам оня ден на пленум споделиха, че са обсъждали, само че няма да вземат участие ”, сподели Паскалев.
" Оцеляването на партията минава през промяната на цялото Изпълнително бюро ”, безапелационен бе той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР