Напук на всички прогнози, че коронавирусът ще си отиде с

...
Напук на всички прогнози, че коронавирусът ще си отиде с
Коментари Харесай

Изкупителна жертва ли е поп-фолкът у нас? Звездите на бранша на бунт срещу затворените клубове

Напук на всички прогнози, че коронавирусът ще си отиде с лятото, България всеки ден бележи нови рекордни по заболяваемост и позитивни проби. Това наложи доста от ограниченията от пролетта да бъдат върнати отчасти. Сред тях е и затварянето на питейните заведения и нощните клубове за период от 2 седмици, което би означавало, че те ще отворят порти още веднъж на 12 ноември. Разбира се, заповедта на здравния министър може да бъде удължена.

Виж още: Къванч Татлъту с безшумно празненство за ЧРД, брачната половинка му го обсипа с красиви думи

Е, измежду най-потърпевши от затварянето на нощните заведения още веднъж се оказаха поп-фолк звездите. Макар че в този момент заповедта на министъра има период, за която работните им места са затворени, те побързаха да изразят възмущението си. Първи беше Галин, който от много време е критик на ограниченията, с които управляващите се оправят с заболяването. 

" Ние сме изкупителна жертва! Не съм чул болест да е тръгнала от дискотека ", декларира той пред " България през днешния ден ". Въпреки че беше измежду първите, които настояваше за ограничения против заболяването, през днешния ден той има напълно друго мнение за пандемията. Що се отнася до затворените нощни заведения, Галин е на мнение, че секторът би трябвало да получи финансова помощ поради загубите, които всекидневно търпи. " Който е болен, няма да отиде в заведение. Предполагам, че има хора които са удовлетворени, че това нещо се случва и страдаме ", споделя Галин. 

Виж още: Алекс Петканова със супер концепция за Хелоуин видоизменение и доста секси кадър

Подкрепа за позицията на продуцента си показват още Диона, Десита и Лидия, а от по-младото потомство реализатори, които възроптаха против ограниченията бе и Данна. На нея ѝ се наложи да отсрочи премиерата на новата си ария точно поради затворените нощни заведения. 

През седмицата се появи информацията, че и Емануела не е удовлетворена от затворените заведения. Тя прикани да се затворята всички публични места, включително и общественият превоз, щом ще се затваря въобще нещо.

Виж още: Галена и Криско приготвят нов " жесток кючек ", ето по кое време ще го чуем

" Не съм съгласна с ограниченията за нощни заведения и питейни заведения, тъй като има и други институции, където болестта може да се придвижва, а нашия отрасъл го отнася. Фактът, че заведенията за хранене работят с понижен потенциал и това значи, че е невероятно да заплащат цялостния хонорар на един реализатор ", споделя и Тони Дачева, която също страда от ограниченията. 

На другия полюс са явно Криско и Галена, които показаха нов план макар затворените нощни заведения, заведения и обстоятелството, че няма къде да го промотират. 

Изображение: https://www.instagram.com/emanuelaofficial1/
https://www.instagram.com/galin_music/
iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР