Напук на всички писаници, че Деси Слава недолюбва снаха си,

...
Напук на всички писаници, че Деси Слава недолюбва снаха си,
Коментари Харесай

Деси Слава била свекърва мечта

Напук на всички писаници, че Деси Слава недолюбва снаха си, се оказа, че двете не просто се схващат съвършено, а посред им струи същинска любов и другарство.

В скорошно изявление Анжела, която чака дете от огромния наследник на Деси Слава – Майки, даже дефинира свекърва си като прелестна. Тя не пропусна да подчертае, че гласовитата изпълнителка ще бъде баба единствено на внучката си, а за всички останали си остана Деси Слава.

 

Изгората на Майки изкарва хляба си като фризьорка, въпреки да е с висше обучение. Тя предпочела тази работа освен поради високите приходи, а и тъй като й доставя същинско наслаждение и няма никакви планове да се преквалифицира.

 

Майки пък работи като водач и озвучител на Деси Слава, само че от известно време се занимава и с други неща. Целта му е да натрупа задоволително средства до 30-та си годишнина, а по-късно да се отдаде на живот.

 

Анжела и Майки се познавали от дълго време, само че били единствено другари. Покрай шерването на прекомерно персонални истории с времето двамата се сближили и другарството им последователно прераснало в обич. Макар да не работили целеустремено да станат родители тъкмо в този миг, бебето въпреки всичко е мечтано.

 

Когато Анжела научила за бременността си, Майки бил в различен град поради присъединяване на майка му. Тя му се обадила, с цел да му заяви богатствата новина, а той й затворил телефона, мислейки, че се майтапи. Деси Слава била втората, която схванала, само че не тъй като Майки й съобщил, а тъй като познала – откакто забелязала насълзените очи на сина си, тя незабавно го попитала какво има.

 

Синът на Деси Слава към момента не е предложил брак на бременната си другарка, само че двамата обмислят скромна женитба, на която ще участват единствено най-близките им хора. Желанието им е венчавката да се случи край морето. Вече са избрали име на дъщеричката си, само че за момента го пазят в загадка. Деси Слава доста желала да има момиче в фамилията си и след двамата й синове, в този момент е на върха на щастието, че фантазията й ще се сбъдне.

Инфо: Уикенд

Тагове: Деси Слава Анжела майки бременност сватба момиче внучка баба мечта
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР