Напук на суровите мерки срещу пандемията и кризата в цял

...
Напук на суровите мерки срещу пандемията и кризата в цял
Коментари Харесай

Гери-Никол зае предизвикателна поза и изпоти мъжете

Напук на суровите ограничения против пандемията и рецесията в целия свят, тийн любимката Гери-Никол употребява свободното време за поредна екзотична отмора. Изпълнителката на " Момиче като мен " се наслаждения на хубавото време на о. Бали, написа Шоу Блиц.

Хитовата звезда се прибра в България преди броени часове и чак тогава показа най-горещата фотография от престоя си в азиатската страна. И този път Гери не изневери на себе си и прикова вниманието със своята " дупара ".

Младата изпълнителка е настанена в първокласен комплекс в Бали, от където гледката безусловно стопира дъха. Тя се е щракнала на фона на невероятния пейзаж, само че вниманието ни е приковано и от нейната задна част.

Самата тя е написала под фотографията " Гледаката ", само че е противоречиво дали няма поради и тя задните си елементи, които са мощно обсъждани в родната ни страна и будят по едно и също време удивление и омерзение от публиката.

Звездата се прибра в България и първото нещо, което направи, е да отиде на имения ден на своя коафьор Ивайло Колев. Тя седна на една маса с плеймейтката Жанета Осипова, Дара, фолк певицата Лидия и така нататък

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР