Напротив, подобен изказ може да ги взриви тотално, защото България

...
Напротив, подобен изказ може да ги взриви тотално, защото България
Коментари Харесай

Ексклузивно! БСП настоя външно министерство да привика македонския посланик заради обидите на македонски министър! (ВИДЕО)

Напротив, сходен изказ „ може да ги взриви тотално, тъй като България направи всичко допустимо да се откри верният път за македонската страна да стане член на Европейски Съюз, в това число и контракта за добросъседство сред двете страни и не се извършва от тях ", сподели Иванов.

 

“Мисля, че Министерството на външните работи (МВнР) би трябвало да извика македонския дипломат в София за пояснение, тъй като сходен изказ наскърбява освен общата ни история ”, съобщи Иванов и добави:

 

 „ Мога да го кажа и като историк, че всяко едно изказване за липса на обща история е имитация. "

 

“Непознаването на интернационалния протокол не е пояснение, опрощение за сходни дейности, тъй като неофициалната аудиенция си има своите атрибути ”, сподели политикът и подсети, че това е било ясно казано от президентството и от Министерство на външните работи, и сходни спекулации на тази тематика не са продуктивни.

 

Какво още споделиха от Българска социалистическа партия, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, извънредно за “Свободно слово ”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР