Напрежението в червения отбор ще достигне връхната си точка, а

...
Напрежението в червения отбор ще достигне връхната си точка, а
Коментари Харесай

Шеф Ангелов изпраща още един готвач вкъщи тази вечер

Напрежението в аления тим ще доближи връхната си точка, а любовта сред Митко и Мони ще разцъфне

Още един готвач ще напусне Кухнята на Ада в Hell’s Kitchen довечера от 20:00 ч. по NOVA. След вчерашния неуспех в синята кухня, номинирани за изпъждане бяха амбициозните готвачи Чоткин и Галин. Шеф Виктор Ангелов им даде втори късмет да се потвърдят, откакто съотборниците им не съумяха да посочат виновника за грешката. Двамата кулинари от синия тим ще бъдат гледани под лупа довечера.

В аления тим пък напрежението ще доближи невиждани размери, откакто две от дамите с най-изявени характери ще се впуснат в тежка словесна борба. Новодошлата Михаела и сладкарката Стефани ще влязат в толкоз сериозен спор, че даже футболният ултрас Нинов няма да издържи на високите децибели. Докато едни се карат, други ще стават все по-близки. Симпатиите сред Димитър и Симона стават още по-големи, а една изненада ще просълзи резервирания Митко.

Участникът, който началник Ангелов изгони довечера, ще бъде посетител в подкаста на Hell’s Kitchen “Кухнята след Ада ”, където ще опише пред водещия Станислав Иванов всичко забавно, което е останало прикрито от камерите в Кухнята на Ада. Епизодът ще е разполагаем в, и незабавно след телевизионното лъчение по NOVA.

Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - довечера от 20:00 по NOVA. Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР