Напрежението в Ботев (Враца) се е покачило значително в последните

...
Напрежението в Ботев (Враца) се е покачило значително в последните
Коментари Харесай

Задава се чистка в Ботев

Напрежението в Ботев (Враца) се е покачило доста в последните дни. Председателят на УС на клуба Вангел Вангелов е провел неотдавна диалог в съблекалнята на много висок звук, който е стреснал футболистите, написа " Тема спорт ".

Босът е бил безапелационен, че в случай че отборът продължава със слабото показване, зимата ще предприеме сериозна чистка. Състезателите даже са били предизвестени, че може да се стигне до санкции или прекъсване на заплащанията за неустановен интервал от време.
 Ботев (Враца) и Локомотив (София) търсят излаз от рецесията
Ботев (Враца) и Локомотив (София) търсят излаз от рецесията

Мачът е от 13:00 часа

Чашата на търпението е преляля след дуела със Септември София за Купата на България. Врачани се класираха за 1/8-финалите след триумф с дузпи. В постоянното време мачът приключи 3:3, а в продълженията - 5:5. Преди това Ботев падна 1:2 от Етър на " Ивайло ". Търновци са директен съперник в борбата за оцеляване. На 21 октомври врачани бяха разрушени с 3:5 вкъщи от Ботев (Пловдив). Така последните три мача тимът е позволил цели 12 гола.

Под управлението на новия треньо Христо Янев, който размени Даниел Моралес, Ботев има единствено една победа. Тя пристигна при дебюта му - 1:0 над Берое, който по това време също смени наставника си и имаше съществени проблеми от всевъзможен темперамент, от които отборът се възползва. После обаче нещата се върнаха в остарялото русло и тимът записа 4 загуби и 1 реми в шампионата.

Всичко това е довело до въпросното повишение на напрежението при врачани. От чужденците Мори Бамба към този момент си потегли от клуба. Той не е бил склонен с изискванията по контракта си. Единствените трима, които не били връхлетени от вихрушката на Вангелов са Браян Переа, Мимчел Цветанов и Стефан Велев.

Днес врачани одобряват Локомотив София и успеха е повече от наложителна. Тя е била сложена пред тима надали не като ултиматум.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР