Напрежението по време на протестите срещу циганските своеволия в Габрово

...
Напрежението по време на протестите срещу циганските своеволия в Габрово
Коментари Харесай

ЖАНДАРМЕРИЯТА БИЕ ЖЕНИ И ДЕЦА! Оператор е тежко пострадал от полицейска палка! Габровци са цензурирани! Къде е Каракачанов сега?

Напрежението по време на митингите против циганските произволи в Габрово ескалира! Подлогите на властта, в лицето на полиция и Жандармерия най- безочливо и безжалостно използваха палките си против елементарни жители, включително дами и деца!

Оператор от Радио "999 " пострада тежко след побой, нанесен от униформени! Потребители в обществените мрежи сигнализират, че габровци са цензурирани и възпрепятствани да разгласяват настоящи вести от протичащото се.

Ние от БиНюз питаме: Затова ли работим за заплатите на униформените господа? Затова ли застанахме един до друг с тях, когато стачкуваха за по- високи приходи? Докога тези, които по формулировка би трябвало да пазят нас, ще пазят ромите, паразитите, които изсмукват живеца на България, които ни пребиват, убиват и ограбват всекидневно?

Онеправдани са българите и единствено българите! Колко безочлив и безроден подкупник би трябвало да бъдеш, с цел да вдигаш ръка или палка респективно против своите съграждани? Вие имате ли фамилии? Имате ли деца? Имате ли съвест?

Трябва ли да живеем в боязън, да работим в боязън и да поносим да бъдем репресирани, просто тъй като се опитваме да осъществим служебните си отговорности?

Трябва ли да треперим при всеки опит да отразим обективно едни към този момент толкоз неотложни и даже закъснели дейности на народа? За кого работите, Министерство на вътрешните работи подлеци и кого пазите?

Къде е министърът на защитата господин Каракачанов в този момент? Вероятно си почива несмущаван в първокласното си жилище с чаша безценен алкохол в ръка и следи безучастно репресията против гласоподавателите си! Да, против тези, които му се довериха!

Не се ли страхувате от отмъщение, господа ръководещи и вие- еничари с палки? Не се ли страхувате от клетвите и виковете от беззащитност на цялостен един народ?


Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР