Напрежението около съдийството в гръцкото баскетболно първенство не спира. Местните

...
Напрежението около съдийството в гръцкото баскетболно първенство не спира. Местните
Коментари Харесай

Лудостта в Гърция не спира: хвърлиха “Молотов” по къщата на съдия

Напрежението към съдийството в гръцкото баскетболно състезание не стопира. Местните медии оповестяват, че по къщата на спорната фигура, в която се трансформира съдията Панайотис Анастопулос, е бил хвърлен коктейл “Молотов”. Именно Анастопулос се трансформира в ябълката на раздора сред двата локални гранда Олимпиакос и Панатинайкос, откакто “червено-белите” не излязоха за второто полувреме на полуфиналния мач за Купата против ПАО, протестирайки против отсъжданията му.

На по-късен стадий от сезона от Пирея оповестиха, че няма да играят в мачове, в които попада Анастопулос или различен от двамата рефери за скандалния полуфинал - Манос и Панайоту.

Преди два дни от Панатинайкос отхвърлиха да играят в последния си мач от постоянния сезон против Кими, откакто Анастопулос отхвърли да управлява срещата сред Олимпиакос и състава на Патра.

По всяка възможност двата колоса ще се срещнат в първия кръг на плейофите, откакто в понеделник от локалната лига публично разгласят крайното класиране, взимайки поради наказванията и отнетите точки както на Олимпиакос, по този начин и на ПАО.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР