Напрежението между Слави Трифонов и Продължаваме промяната продължи и преди

...
Напрежението между Слави Трифонов и Продължаваме промяната продължи и преди
Коментари Харесай

ПП отклони критиките на ИТН и попита защо Слави Трифонов не участва в коалиционните съвети

Напрежението сред Слави Трифонов и " Продължаваме промяната " продължи и преди плануваното съвещание на съдружния съвет. 

Министърът на нововъведенията Даниел Лорер предизвести Трифонов, че с посланията си основава предпоставки за срутване на държавното управление " в лицето на една външна експанзия " и заключи недоволството на съдружния си сътрудник като " мрън-мрън ". 

" Не виждам по какъв начин виновен български политик сега може да разчита на политическа драма, с цел да остави България в лицето на една външна експанзия. Единственото, за което се тормозя, е България да бъда оставена без държавно управление при съществуването на война до нейните граници. Това е безконтролно политическо държание, безконтролно политическо говорене ", сподели Лорер пред Българска национална телевизия. 

Председателят на 47 Народно заседание Никола Минчев също влезе в неприсъствен спор с Трифонов, като акцентира, че водачът на " ИТН " не взе участие в срещите на съдружните препоръки, до момента в който се оплаква, че Политическа партия не желае да води разговор с тях. 

" Ако някой не идва на съдружни препоръки, това са най-често от " ИТН " (ИТН), Слави Трифонов надлежно не е идвал. Стараем се да има разговор, не мога да се съглася, че няма разговор, най-малко от наша страна ", споделя Минчев, представен от Българска телеграфна агенция във вторник. 

На 17 май ще се организира среща на обединението във връзка на кабинета. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР