Напрежението между Лондон и Москва е високо заради спора във

...
Напрежението между Лондон и Москва е високо заради спора във
Коментари Харесай

От Москва Изреваха: Лондон Продължава С Провокациите! Щурмуваха Руски Самолет На Летището!

Напрежението сред Лондон и Москва е високо поради разногласието по отношение на отравянето на някогашен съветски двоен сътрудник и неговата щерка на английска територия. Англия упреква Русия за покушението, а тя отхвърля да има нещо общо, отбелязва АП.

Всяка от двете страни подреди експулсирането на 23 дипломати на другата. Русия подреди днесВеликобритания да понижи броя на дипломатите си в Москва до този, който Русия има в Лондон.

По-рано Руското министерство на външните работи упрекна и американските разследващи служби, че се пробват да вербуват съветските дипломати, изгонени от Съединени американски щати във връзка със случая " Скрипал ", съобщи Асошиейтед прес.

В изказването се споделя, че има " внезапно нарастване на провокационните дейности против съветски дипломати ", откакто Съединените щати изгониха при започване на тази седмица 60 чиновници на съветските дипломатически задачи в страната.
Американските спецслужби са подхванали " трескави старания " да насочат към изгонените дипломати оферти за съдействие, показва съветското външно министерство. То назовава дейностите на Вашингтон " цинични и отвратителни ", и отбелязва, че тези опити са се провалили.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР