Напрежението между Жозе Моуриньо и вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед

...
Напрежението между Жозе Моуриньо и вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед
Коментари Харесай

Моуриньо отново е бесен на Удуърд

Напрежението сред Жозе Моуриньо и вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Удуърд още веднъж нараства, твърди Sun. Португалецът е бил гневен, когато е научил, че Удуърд е отменил срещата им, на която е трябвало да бъдат разисквани проектите за прехвърляния през зимата.

През лятото португалският експерт имаше мощно предпочитание да притегли класен централен бранител, само че в последна сметка подобен трансфер не бе осъществен, което провокира мощно напрежение сред него и управлението. Желанието на Моуриньо не се е трансформирало и той още веднъж се надява да бъде изработен опит за привличането на класен състезател в центъра на защитата. Смята се, че приоритет още веднъж ще бъдат Тоби Алдервейрелд от Тотнъм, Хари Магуайър от Лестър, както и Никола Миленкович, който прави отличен старт на сезона с екипа на Фиорентина.

Man United boss Jose Mourinho fuming with Ed Woodward after chief cancels January transfer target meeting at last-minute https://t.co/DTvq17s3AU pic.twitter.com/DG4LlSXC3I
— The Sun - Man Utd (@SunManUtd) October 30, 2018
Мениджърът на “червените дяволи” продължава да бъде под огромно напрежение, макар че тимът му записа победи над Нюкасъл и Евертън, а Челси доближи равенството с гол в последната минута на срещата.
Премиър лийг 10 кръг, неделя 28 октомври  Манчестър Юнайтед 2:1краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР