Напрежението между двете семейства започнало преди около 2 години след

...
Напрежението между двете семейства започнало преди около 2 години след
Коментари Харесай

Насочи пистолет на 5 см от лицето ми и каза, че ще ме застреля, твърди съседката на Христо Шопов

Напрежението сред двете фамилии почнало преди към 2 години след спор за кучета

Нападнатата и застрашена с оръжие от Христо Шопов жена е чужденка. Патриша Тийвс е от Люксембург и от няколко години живее със фамилията си в съседство на 60-годишния артист, чиято фамилна къща е в столичния жк " Малинова котловина ".

Напрежението сред двете фамилии почнало преди към 2 години след спор за кучета. До абсурда нощес се е стигнало, откакто по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркира колата си пред гаража. Съпругата на Христо Шопов - Мариана Станишева, обаче оставя своя автомобил по този начин, че съседката й да не може да излезе. Чужденката, която трябвало да отиде на вечеря в заведение, вика такси, само че преди да тръгне, подвига едната чистачка на колата на Станишева.

Няколко часа по-късно, когато Патриша Тийвс се връща в дома си, открива, че една от чистачките на нейната кола е счупена. Тогава 36-годишната жена отива до дома на Христо Шопов и Мариана Станишева, с цел да изиска пояснение.

" Нейният брачен партньор, с който не съм говорила преди, пристигна с револвер и го насочи на 5 см от лицето ми и ми сподели, че ще ме простреля. Аз записах това и те (Христо Шопов и Мариана Станишева - бел.ред) се ядосаха. Искаха да ми вземат телефона. Дойдоха на открито и ме нападнаха, с цел да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари с пестник в лицето ", описа пред Патриша Тийвс.

По думите й това е първият случай, в който се е наложило да повика полиция, макар дългото недоразумение. Според Тийвс повода за междусъседската омраза е това, че тя е чужденка.

Заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев изясни, че сигналът е подаден в полицията към 1 часа след среднощ.

" В Седмо РПУ е постъпил сигнал от 36-годишна гражданка за това, че е бил нанесен побой и ѝ е отправена опасност за живота и здравето с огнестрелно оръжие. Изпратен е екип, който открива, че е зародил междусъседски спор сред гражданка на Люксембург и 60-годишния българин. На място е открито, че въпросният жител има 3 броя огнестрелни оръжия. Същите са предадени непринудено от него и същият към сегашния миг е арестуван в отделение на Министерство на вътрешните работи. На госпожата е осъществен обзор в център за незабавна здравна помощ и е открито, че същата има охлузвания по ръката и хематом на долната джука. Образувано е досъдебно произвеждане ", добави основен комисар Кангалджиев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР