Напрежението между Данчето Христова и водещите на "Като две капки

...
Напрежението между Данчето Христова и водещите на "Като две капки
Коментари Харесай

Данчето натри носа на Рачков и Зуека

Напрежението сред Данчето Христова и водещите на "Като две капки вода " Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека към този момент е потушено. След като в последните няколко излъчвания комиците усмиваха самоуверено естрадната титанка, те към този момент са по-внимателни с възприятието си за комизъм по отношение на нея.

Както HotNews към този момент писа певицата се разбесня на имитаторското шоу поради шегата, която си направи предаването на неин тил. Неотдавна водещите разиграха скеч, който извади от равновесие Данчето. Рачков и Зуека демонстрираха фотография на Фидел Кастро с надпис, сякаш написан от кубинския водач, на който написа „ Данче, очаквам те на нашето място “. Шегата никак не се понрави на Христова, която приема намека за връзката й с някогашния кубински водач за неуместна. Усмивката й внезапно замръзна, а след тази преживелица след шоуто се разиграл величествен скандал сред нея и екипа на продукцията.



Очевидно продуцентите са си взели остра записка, защото при вчерашния лайв, Господарите бяха по-меки от всеки път по отношение на думите, които подбираха по адрес на журиращата лейди. "Благодарим ти, Данче! ", "Искаме да благодарим на госпожа Христова! " и впрочем благи обръщения хранеха егото на естрадната звезда предходната вечер. Този път комедиантите не си разрешиха и момент дързост в изявленията си към любимката на Фидел Кастро.

Димитър Рачков и Зуека не един път изпускат възприятието си за комизъм към, който и да било участващ в продукцията. Шегите им постоянно прекаляват и от дълго време нервират феновете. "Банални са с тези простотии. Трябва да сменят плочата или сценаристите, които са се изтъркали ", разясняват почитатели на "Капките ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР