Напрежението между БНР и Министерството на културата продължава да расте.

...
Напрежението между БНР и Министерството на културата продължава да расте.
Коментари Харесай

По БНР пак звучи Let it be, напрежението расте

Напрежението сред БНР и Министерството на културата продължава да пораства. В ефира на радиото още веднъж стартира да звучи известната ария на " Бийтълс " Let it be, която е знак на митингите в БНР още от 90-те години на предишния век. Песента звучи преди осведомителните бюлетини в 07:00, 12:00, 15:00 и 18:00.

Миналата седмица генералният шеф на БНР Андон Балтаков подаде оставка в символ на митинг и Причината са препоръчани промени в Закона за радиото и малкия екран. Шефът на националното радио разгласи, че оповестеният за разискване план не е този, към който се е обединила работната група, основана за написването му.

Освен това Балтаков упрекна министъра на културата Боил Банов и екипа му, че са показали манипулативно позицията на БНР. " Те са взели параграфи от моята мотивация за поддръжката на различен законопроект, само че са ги поставили все едно поддържам този ", сподели преди седмица той и

Министерството на културата отхвърли обвиняванията, а чиновници на БНР опазиха шефа си и желаеха показаните от културното министерство ремонти да бъдат оттеглени. За същото настояха и.

Пускането на Let it be е следващият сигнал на работещите в радиото, че поддържат дейностите на генералния си шеф.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР