Напрежението е фактор, с който във волейболния Нефтохимик 2010 започват

...
Напрежението е фактор, с който във волейболния Нефтохимик 2010 започват
Коментари Харесай

Мартин Стоив: Хубаво е, че Нефтохимик 2010 свиква с напрежението

Напрежението е фактор, с който във волейболния Нефтохимик 2010 стартират да привикват.

Старши треньорът на първенеца на страната ни по волейбол за мъже – ВК Нефтохимик, 2010 Мартин Стоев сподели своето мнение за формалния уебсайт на клуба във връзка класирането за полуфиналите на Суперволей за сезон 2023/2024. Воденият от него отбор реализира втора поредна победа над Берое – 3:1 в Стара Загора във вторник вечер, и затвори четвъртфиналната серия с 2:0 победи.

„ Хубаво е, че тимът стартира да привиква да играе напрегнат. Като цяло в четвъртфиналите излязохме от сложни обстановки. В огромните мачове, за огромните цели, се играе по този начин – напрегнат. Затова и съм удовлетворен от момчетата в тези два мача с Берое. Разбира се, има още неща, които да поправяме “, съобщи Стоев, който е най-успешният български треньор в модерната епоха на този спорт у нас.

В първия дуел със старозагорци отборът на Стоев измъкна трагична победа с 3:2 от 0:2 гейма. Той и състезателите му ще чакат до петък, с цел да схванат името на противника си на полуфиналите. Пирин победи с 3:0 Левски в Разлог и по този начин вкара серията в трети, съдбоносен дуел в София на 29 март. На полуфиналите към този момент ще се играе до три победи от вероятни пет мача.

„ Другото хубаво нещо е, че ние имаме малко повече от една седмица да се възстановим и да се подготвим, до момента в който не по този начин стоят нещата със противника ни, който и да е той “, добави Стоев./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР