Напрежение в пленарната зала. Правилникът отново скара депутатите от ПП-ДБ

...
Напрежение в пленарната зала. Правилникът отново скара депутатите от ПП-ДБ
Коментари Харесай

Пак скандали в парламента: ПП-ДБ и „Възраждане“ се скараха

Напрежение в пленарната зала. Правилникът още веднъж скара депутатите от ПП-ДБ и „ Възраждане “.

След остри реплики се стигна до спиране на съвещанието, с цел да се успокоят пристрастеностите.

Повод за напрежението бе предложение на „ Възраждане “ депутатите да имат освен трудов, само че и застрахователен стаж, както и да имат безвъзмезден достъп до библиотеки и читални.

„ Нямате никакво право да дискриминирате хората и да ги карате да се дефинират по какъвто и да било сексуален симптом. Това, че съгласно вас мъже не би трябвало да се обезпечават за майчинство и за бременност, не значи, че преждеговорещият не прави опити за зачеване и би трябвало да се обезпечава. Тези хора могат да вършат такива опити, би трябвало да се обезпечават, тъй като не се знае дали в последна сметка няма да има резултат “, съобщи от трибуната Цончо Ганев от „ Възраждане “.

„ Нека да оставим без коментар предната имитация, само че ще ви кажа нещо. Това, което вие оферирате не е за 200 000 индивида, а е за вашата персонална заплатка. При състояние че през вчерашния ден излезе статистика, че 40% от българите живеят в беднотия, вие да желаете да ви заплаща Народното събрание 300-600 лева на година и карта за библиотеката е позор. Срам е за вашата парламентарна група “, разгневи се Искрен Митев от Политическа партия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР