Напрежение в парламента - партията на Слави Трифонов представя структурата

...
Напрежение в парламента - партията на Слави Трифонов представя структурата
Коментари Харесай

Представянето на проектокабинета на ИТН: Поканените партии се въздържат от коментар

Напрежение в Народното събрание - партията на Слави Трифонов показва структурата на Министерския съвет и претендентите за министри на срещи с три от парламентарно показаните партии, само че без ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи.

Разговорите на „ ИТН “ с „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ продължиха едвам 20 минути. А „ Демократична България “ изпратиха хора от втория ешелон в партията.

Междувременно претендентът за министър председател Пламен Николов сподели пред репортерите всичките си дипломи и даде обещание да заяви състава на държавното управление публично пред медиите до края на деня.

Процедурата върви към своя край. Последна е срещата на Има Такъв Народ с Българска социалистическа партия, а на нея се яви цялата парламентарна група на левицата отпред с Корнелия Нинова.

Засега мненията на политическите сили, поканени на диалог от Има Такъв Народ, са сбити. От „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ отхвърлиха коментар, а от „ Демократична България “ разясниха, че възможностите да поддържат препоръчаният кабинет са 50 на 50, само че по-скоро няма да гласоподават за него.

Кандидат-премиерът Пламен Николов също беше сбит, само че даде обещание до края на деня да разгласи състава на кабинета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР