Напрежение в навечерието на новата сесия на парламента. Покани за

...
Напрежение в навечерието на новата сесия на парламента. Покани за
Коментари Харесай

Росен Желязков поиска проверка защо не са били поканени депутати на Богоявленския водосвет

Напрежение в навечерието на новата сесия на Народното събрание. Покани за водосвета на Богоявление евентуално са били изпратени единствено до ръководителя и заместник-председателите на Народното събрание, само че не и до депутати.

Без депутати и водачи на ПГ на водосвета на Богоявление - ръководителят на Народното събрание Росен Желязков е бил осведомен и е изискал инспекция:

" Предполагам, че става въпрос за някакво недовиждане. До в този момент в Народно събрание не е имало казус да не бъдат поканени всички народни представители. Ще желая информация, с цел да стане ясно дали става дума за недовиждане или за по-особено отношение от уредниците. "

А уредниците са от Министерството на защитата.

" Този министър би трябвало да си върви още преди ротацията, тъй като той е нездравословен. Дава образци за оръжията ", сподели Борислав Гуцанов - народен представител от ПГ на Българска социалистическа партия.

През новата политическа сесия на дневен ред ще бъдат законопроекти, свързани с Плана за възобновяване и резистентност.

" Конституционните промени към този момент са признати, тъй че от тук нататък би трябвало да се реализира нужното политическо единодушие за приемане на всички нужни процедури, както свързани с вторичното законодателство, по този начин и във връзка с структурирането ня органите. Позицията на президента не е изненадваща, той от дълго време съобщи, че ще нападна конституционните промени и в това неговата позиция не е по-различна от позицията, която Българска социалистическа партия, " Възраждане " и Има Такъв Народ заеха ", сподели Росен Желязков - ръководител на Народно събрание.

Председателят на Народното събрание посети провинция Куанг Нин Нгуен с 50% промишленост - високи технологии, минно дело и 50% услуги - включително и туризъм:

" С извънредно развиване - 10 000 $ Брутният вътрешен продукт на глава от популацията в провинцията. "

Срещите на Росен Желязков не престават на следващия ден на високо политическо равнище.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР