Напрежение в коалицията има. Това между ИТН и ПП е

...
Напрежение в коалицията има. Това между ИТН и ПП е
Коментари Харесай

Корнелия Нинова изговори един куп неистини по bTV, вместо да се покае, че БСП е в основата на чудовищното обедняване на големи групи българи - както винаги се случва, когато е на власт

Напрежение в обединението има. Това сред Има Такъв Народ и Политическа партия е притеснително. От избора на гуверньор на Българска народна банка започнаха нещата. И двамата претенденти не трябваше да са партийно излъчени. Трябваше да се търси човек от бланша. Това сподели в утринния блок на bTV Корнелия Нинова, някогашен РМД приватизатор, а през днешния ден ръководител на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система - министерството, от кооето през 2007 година беше уволнена от Станишев.

В утринното си присъединяване Корнелия Нинова наговори толкоз измислици, лъжи и клевети, че евентуално ще би трябвало цялостен поменик единствено, с цел да бъдат изброени. Започваме подред. Според нея в " Българска социалистическа партия не спорим за постове, не се караме за пари и контракти ". Край на цитата. Истината е тъкмо противоположната - всички назначения, които са в патримониума на министрите от квотата на Българска социалистическа партия имат клиентелистки темперамент. Те са свързани с " трудоустрояването " на поддръжници на настоящето управление, с връщане на управнически позиции на провалени персони - както това се случва да вземем за пример във ВПК - уволнени преди време поради пакости, които са създали. Точно пари са нужни на тази партия, която ГЕРБ изолира за десетилетие от властта и в този момент от " Позитано " се пробват да наваксат.

" Държим да се съблюдава съглашението. Предлагаме да се стартира с тематиката за цени и стопанска система. Българският народ се тормози по тези въпроси ". Край на цитата. Да, най-големият проблем на българите през днешния ден са увеличените в пъти цени - на ток, на газ, на хранителни артикули, на строителни материали, на парното, на водата. На всичко! И това се случва, когато Българска социалистическа партия ръководи - дружно с ГМО-производното Политическа партия, криптокомунистите от Демократична България и странното чалгарско образувание Има Такъв Народ. Българска социалистическа партия ръководи - и България единствено за няколко месеца е изправена пред стопанска, финансова и продоволствена злополука.

" Не бих дала оценка на сътрудниците. Засега министър на защитата не е трансформирал мнението си да не се изнася оръжие. Решението на Министерски съвет е да не се изнася оръжие. Не е необичайно, че имаме разнообразни отзиви, значимото е да имаме общо решение ", съобщи Нинова. Фетишизацията на въпроса за изпращането на военна помощ на Украйна е измежду тези пропагандистки схеми на Българска социалистическа партия, с които те се пробват постоянно през годините да позакрепят сриващата им се поддръжка измежду гласоподавателите. И тук е по този начин. На процедура, с тази позиция Българска социалистическа партия постанова държание на страната ни по един значим въпрос, което ще рефлектира в срив на интернационалните й позиции в Европейски Съюз и НАТО, както и построяването й на облик на несигурна страна, която дружно с Унгария компрометира напъните на свободния свят да поддържа с оръжие битката на свободна Украйна против съветската експанзия. Корнелия Нинова за следващ път сподели, че фотосите и със Сергей Наришкин не са безобидни (Наришкин е началник на съветската Служба за външно разузнаване, бел. ред.).

" Решението за Тодор Тагарев го взе Кирил Петков. Ние изразихме позиция, че за нас кандидатурата е неприемлива поради крайните позиции. Имаме потребност от сигурност и успокоение. Темата с цените и инфлацията са номер едно. РСМ и Украйна са по-късно ". Това е следващото лъжливо изказване на председателката на Българска социалистическа партия. Тя безусловно изви ръцете на проваления министър председател Петков по тематиката министър на защитата, като му сложи ултиматум. Докато добре знае, че Петков ще отстъпи, тъй като е поел анагжименти, които би трябвало да извърши, до момента в който е министър-председател.

" Възможно ли е да понижим Данък добавена стойност на контролираните артикули, това е гаранция, че ще се понижи цената до крайния консуматор. Например - ток, вода, парно. Друг данъчен резултат е да потърсим за акциза за горивата ". Край на цитата. Поредни нездравословни оферти. Защо? Защото намаляването на Данък добавена стойност ще докара до понижаване на приходите на страната - над 40 % от приходната част на бюджета се образува от налог добавена стойност. Практиката с намаляването на Данък добавена стойност от дълго време е потвърдила, че това не води до намаляването на цените за крайните консуматори.

" Помощ на работещите небогати. За пенсионерите - преизчисляване на пенсиите. Друго направление - таван на някои цени. Румъния наложи таван на цената на силата. Полша понижи Данък добавена стойност на тока. В трета посока- да фиксираме какво е енергийно небогати. Време е да въведем водни помощи ". Край на цитата. Тези оферти са несъответстващи, тъй като тъкмо вследствие на политиката на Българска социалистическа партия като основна съставна на това провалено към този момент държавно управление, са се случили горните явления. Да напомним отново - няма никакво значение какво споделят от Българска социалистическа партия. Важното е какво вършат и какво се случва като резултат. А протичащото се може да бъде разказано с една дума - всеобщо обедняване на огромни групи българи, в мащаби, които бяха забравени от десетилетия. В страната се вихри невиждана инфлация, каквато не е имало от най-малко 20 години. И за това е отговорна и Българска социалистическа партия, която е част от държавното управление, което злодейства.

Тя отбрани тезата, че съветския дипломат Елеонора Митрофанова не би трябвало да се гони, тъй като това значи " разкъсване на връзките " с Москва. Категорична е, че не би трябвало да се стопират газовите доставки от Русия. Това са все позиции, които имат блестящо изразен антибългарски темперамент и са в интерес на кремълската човеконенавистна политика.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР