Напрежение тлее между детективите в Маскираният певец в последните няколко

...
Напрежение тлее между детективите в Маскираният певец в последните няколко
Коментари Харесай

10 бона хонорар за Азис взриви „Маскираният певец”

Напрежение тлее сред детективите в „ Маскираният артист ” в последните няколко седмици, а повода за породилия се спор е финансова, научи „ Уикенд ”. Малко преди финала на шоуто стана ясно, че най-голямата звезда измежду панелистите получава прекомерно висок хонорар, а останалите са били „ прекарани ” с много по-тънки суми.

Азис си е договорил колосално висок хонорар от шоуто „ Маскираният артист ”, научи „ Уикенд ” от свои източници. За всяка своя изява в риалити шоуто, кралят на чалгата прибира по 10 000 лв.. Сумата е втрещяващо висока на фона на надалеч по-скромните пари, които получават останалите „ детективи ”. Певецът бил непреклонен, че единствено против подобен хонорар ще си наруши комфорта в събота вечер да не си е вкъщи. Въпреки опитите да го накарат да склони за по-малка сума, Васко бил непреклонен и в последна сметка постигнал своето.

На Алекс Раева, Владо Пенев и Марта Вачкова обаче продуцентите заплащат 10 пъти по-малко пари – едвам по 1000 лв. на предаване. За да не възникне напрежение, останалите панелисти били известени, че на Азис се заплаща по 1500 лв.. Истината за фрапантно по-високия хонорар обаче лъснала наскоро с помощта на приказлива счетоводителка в Нова телевизия. Вестта, че чалга звездата е оценен цели 10 пъти по-скъпо, безусловно раздрусала екипа на шоуто. Най-гневна била Марта Вачкова, която място не можела да си откри от оскърбление. Ядосан бил и Владо Пенев, който се зарекъл, че това ще е последния път, в който взе участие в предаването.

„ Нормално е Азис да взима най-вече, точно той изнася шоуто на гърба си. Често е по-атрактивен даже от пеещите участници. Всеки път е с блестящи тоалети и знае какво да каже ”, разясняват фенове.

Този сезон на „ Маскираният артист ” е най-слабия от всички до момента. Шоуто има много по-нисък рейтинг от нормалния, а сякаш и никой не се вълнува от това кой се крие зад маските на участниците. Цялостното чувство е, че в предаването липсват огромни звезди, а костюмите също не са изключително атрактивни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР