Напрежение между БСП и областната управа на София. От институцията

...
Напрежение между БСП и областната управа на София. От институцията
Коментари Харесай

Скандал с наема на Позитано: Напрежение между БСП и областната управа на София

Напрежение сред Българска социалистическа партия и регионалната администрация на София. От институцията настояват, че Българска социалистическа партия дължи огромна сума за неплатен наем за постройката на " Позитано " 20.

От регионалната администрация настояват, че Българска социалистическа партия дължат 200 хиляди лв. остарели отговорности неплатен наем за използването на постройката на " Позитано ".

От Българска социалистическа партия обявиха, че правилно са си погасили всички отговорности. Освен това припомнят, че от 2019 година са в действие промени в Закона за партиите съгласно които партиите, които са в Народното събрание, употребяват публичните здания безплатно.

От Българска социалистическа партия допълват, че ще търсят правата си по правосъден път и желаят оставката на регионалния шеф Митко Михайлов.

" Тиражираната в медиите конспирация съгласно която служебното държавно управление гони Българска социалистическа партия от " Позитано " 20 е сюжет, част от предизборната акция на ГЕРБ. Проблемът е основан и наследен от предходното управление на регионалната администрация, назначена от ГЕРБ. Призовавам политическите водачи да не стават подгласници в този сюжет, нищо не грози активността на Българска социалистическа партия и централата на " Позитано ", съобщи Митко Михайлов, регионален шеф на София.

Той отхвърли да дава отговор на въпроси на публицистите с аргумента, че предстоят срещи с Българска социалистическа партия и с други политически сили, които са в аналогична обстановка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР