Напрежение има в 65-о училище в Бусманци, където учител удари

...
Напрежение има в 65-о училище в Бусманци, където учител удари
Коментари Харесай

Напрежение в Бусманци, след като учител удари шамар на ученик

Напрежение има в 65-о учебно заведение в Бусманци, където преподавател удари пестник на възпитаник, заяви Нова телевизия.

Във вторник след обяд учителят по физическо Николай Николов блъснал петокласника Роберто през лицето и разкървавил устната му. Причината била, че Роберто блъснал мощно в слабините с баскетболна топка друго дете, което се оплакало на учителя.

" Беше нервозен, имаше лупаница с пестник в устата без нищо ", описа момчето пред камерата. И изясни, че учителят и различен път се заяждал и биел учениците, удрял им плесници.

Полицаи и следователи незабавно пристигнали на място и Николов е арестуван за 24 часа. Бащата на потърпевшото дете се оплакал на шефа, само че не срещнал схващане.

Тази заран обаче в двора на учебното заведение се бяха събрали родители и възпитаници в поддръжка на учителя. Те описаха, че Николов се държи добре с децата и в никакъв случай до момента не им е посягал, а постоянно оказва помощ.

" Учител е от 2 година при нас, безрезервен и самоотвержен човек ", изясни и шефът на учебното заведение. Той ще предприеме ограничения и наказване, откакто учителят напише своето пояснение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР