Напрежение и остри реплики си размениха в ефира на Btv

...
Напрежение и остри реплики си размениха в ефира на Btv
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП направи груба грешка да иска оставки заради Своге

Напрежение и остри реплики си размениха в ефира на Btv представители на ръководещата партия ГЕРБ и на опозицията - Българска социалистическа партия. Вчера левицата изиска оставката на целия кабинет, поради нещастието край Своге. В ефира на " Тази заран " Тома Биков от ГЕРБ беше безапелационен, че от отговорните ще бъде потърсена отговорност.

Според него, водачът на Българска социалистическа партия е направил груба политическа неточност, като е поискала оставки.
" Ако госпожа Нинова искаше да бъде честен стожер, трябваше да види какво се случва в личната й градина. Например - Бенчо Бенчев, злополуката с бащата на президента Радев ", разяснява още Тома Биков.

Когато в програмата на ръководещата партия е записан градежът на пътища и автомагистрали, това е политика, отговори Георги Свиленски от Българска социалистическа партия. Когато на тези пътища умират хора и стават произшествия, няма по какъв начин да не реагираме като политическа мощ, уточни той. Според Георги Свиленски Българска социалистическа партия не политизира нещастието, а желае да излязат на яве аргументите за тежкия инцинет.

Тома Биков посочи още, че би трябвало деликатно да се реши кой е отговорен от страна на страната, на фирмата-превозвач и по-късно да се вършат обобщаващите заключения.

" Истината е, че по българските пътища законът не се съблюдава постоянно от водачите. Карал съм от Самоков до София. Изпреварваха ме камиони на остри завои като този. По знамение нямаше произшествия ", съобщи той.
Георги Свиленски от Българска социалистическа партия съобщи, че при занемарен или злепоставен път, той би трябвало да се затвори и да се ремонтира. Той разяснява, че сектори от автомагистрала " Тракия " са ремонтирани с несъответствуващ асфалт, който е положен и " много фино ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР