Напрежение е имало днес в център на Враца, научи агенция

...
Напрежение е имало днес в център на Враца, научи агенция
Коментари Харесай

Напрежение във Враца! Цветелина Дамяновска го раздава нагла, биячът на деца тича да я спасява /снимки/

Напрежение е имало през днешния ден в център на Враца, научи организация BulNews.
Причината за него е била в нахалните дейности на локалния водач на Българска социалистическа партия и претендент за общински консултант Цветелина Дамяновска.
Корпулентната собственичка на погребална организация безочливо спяла зад различен автомобил в уличката до партийната централа. Шофьор с бус, който видял какви ги прави наглата женица, я попитал за какво го прави, защото е било явно ще затруднени излизането й от клопката. Дамяновска високомерно дала отговор, че ще се върне след 15 мин. и няма да пречи на никого.
Междувременно, двама млади мъже, които били на фитнес в залата под Българска социалистическа партия свършили своите тренировки и решили да си тръгнат, защото единият от тях трябвало да пътува отвън града на авансово уговорена среща. Какво било удивлението им, когато стигнали при своята кола и видели, че накой брутално ги е затиснал и не могат да излязат от уличката.
Започнали да разпитват и по този начин разбрали, че виновникът за тази обсада е алената Цветелина Дамяновска. Мъжете  започнали да й звънят с молба да реалокира своето „ Ауди “, не тя по този начин и не се върнала. Минал повече от 1 чак, когато тя въпреки всичко се появила, само че в компанията на бияча на деца Илия Христов. Мутрата скандално беше включена в листата на Българска социалистическа партия за общински съветници, с което провокира негодуванието на другарите и  будните врачани, които помнят неговите осъществявания.
Биячът на деца помолил двамата мъже да не вършат кавги поради него, а в същото време неверната Дамяновска надничала зад рамото му и се оправдавала, че постоянно стопира по този начин и всички в региона знаели за това. За опрощение за наглата си постъпка и дума не може да става.
В последна сметка двамата мъже предпочели да си тръгнат и да не се занимават повече с мутрата и погребалната шефка.
За врачани остава поуката по какъв начин да гласоподават на следващия ден и дали сходни персони имат място в локалния парламент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР