Напрегнатото проследяване на шпиони и агенти е любим елемент на

...
Напрегнатото проследяване на шпиони и агенти е любим елемент на
Коментари Харесай

ЦРУ: Технологиите изместват физическото следене

Напрегнатото следене на шпиони и сътрудници е обичан детайл на доста филми. Той обаче последователно остава на назад във времето в действителността, оповестява CNN. Вече камерите и технологиите изместват класическото физическо следене на сътрудници, споделя Даун Мейерикс, заместник-директор на Централно разузнавателно управление на САЩ, като дава отговор точно за отдела за просвета и технологии на организацията.

Идва ли краят на клавиатурата и мишката

Този апарат, основан преди 45 години, промени света

По време на конференция в Тампа, Флорида тя споделя, че в към 30 страни по света към този момент има доста добре развити мрежи от камери и инфраструктура, които на процедура обезсмислят класическото физическо следене. "В Сингапур го вършат от години ", разяснява тя пред CNN без да дава повече образци.

Мейерикс акцентира, че и Централно разузнавателно управление на САЩ има сходни системи. Само допреди 6 месеца организацията е работила по близо 140 плана, които по някакъв метод са свързани с изкуствен интелект. Тя споделя, че един от плановете е основал карта на камерите в "една от огромните столици, до която нямаме елементарен достъп ". Това е било допустимо посредством фотоси от улиците на въпросния град, които са били оценени от система за машинно образование. Информацията се употребява от сътрудниците, с цел да знаят къде може да има камери и да се пробват да ги избегнат.

Как могат да ни разпознаят по уеб страниците, които посещаваме

Фалшивите вести имат 70% по-голям късмет да се споделят

Централно разузнавателно управление на САЩ работи и по решаването на други проблеми и закани за сигурността на сътрудниците си. Сред тях са следенето на мобилни телефони, интензивността в обществените мрежи и други Всичко това постанова много промени в обичайните привички на сътрудниците. Те към този момент би трябвало да "живеят прикритието си " повече от преди и да са доста по-внимателни с цифровите услуги и изключително тези, които наблюдават или употребяват местоположението.

Новите специалности откакто роботите вземат сегашните

Агенцията не разяснява какви способи употребява, с цел да оказва помощ на сътрудниците в такива обстановки. Тя загатва, че от време на време може да се вижда, че съгласно местоположението на устройството един консуматор е със фамилията си, само че действително това да не е по този начин.



Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР