Напрегнатия аспект квадрат между Луната и Слънцето (11:14ч) около обяд

...
Напрегнатия аспект квадрат между Луната и Слънцето (11:14ч) около обяд
Коментари Харесай

На този ден Исус е приел кръщението си, вие обаче внимавайте, защото...

Напрегнатия аспект квадрат сред Луната и Слънцето (11:14ч) към обяд води до спор сред съзнанието и подсъзнанието. Може да ви обхване унесеност, неприятно въодушевление, крах на физическите сили, нерешителност в личните сили. Няма да виждате прекомерно обективно нещата и може да извършите неточности през това време, след това да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Емоционалната нестабилност може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с заболели стомаси, може да се обострят някои заболявания. Луната е в огнения и преносим знак Стрелец.

В такива дни настройката е идеалистична. Социалния и публичния живот се засилват. Лесно се усвоява в този момент всяка информация. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и страната на правото. Пазете се от демонстрация на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Ограниченията се понасят мъчно. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Прекрасно е за начало на оздравителна стратегия. Не би трябвало да се преяжда. В такива дни особена сила имат настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, култивиран чай (салвия) и бял равнец. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

8 лунен ден, който продължава от през вчерашния ден до 14:27ч. Живейте по свободен график, не се преуморявайте, избягвайте суетата и бързането. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд Подстригване - Не се предлага да се подстригвате до 14:27ч 9 лунен ден, който стартира от 14:27ч и продължава до 15:21ч на идващия ден. Нежелателно е всяко напрежение. Опасен ден носещ самозаблуди, измами.

Подтискащо възприятие в региона на гърдите демонстрира, че имате доста насъбрани проблеми. Препоръчва се пиенето на повече течности. Трябва да се намерят сили да се елементарни. Ден на заплетени и непредсказуеми обстановки и странни феномени. Не би трябвало нищо да се възнамерява и да не се стартират нови каузи.

Откажете се от значими срещи и огромни покупки. Не стойте дълго сами, само че общуването би трябвало да е лимитирано, да се управляват страстите и да бъдете деликатни към постъпващи оферти. Обърнете внимание на децата си, през днешния ден са изключително уязвими и беззащитни. Бъдете деликатни при работа с огън. Добре е да се посети сауна, удачно време за подготвяне на лекарствени препарати и работа с растения, приемане на билкови отвари. Смята се, че в този ден Исус Христос е приел кръщението си. Езотеричните обичаи поучават да се четат колкото може повече защитни текстове или най-малко заран, обед и вечер. Един от тях е Псалм 90:”Който живее под покрива на Всевишния...”

Секс – След 14:27ч е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат изнасилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Подстрижка може след 14:27ч. Сънища - Съновиденията, които сте имали демонстрират какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище, указват вътрешният прикрит спор и неговият темперамент. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР