Напрегнатите кулинарни битки в Мастършеф продължават този петък и събота

...
Напрегнатите кулинарни битки в Мастършеф продължават този петък и събота
Коментари Харесай

Кошмарен стрес тест в Мастършеф

Напрегнатите кулинарни борби в " Мастършеф " не престават този петък и събота от 20:00 ч. по bTV. Още през днешния ден именитата кухня на предаването ще се трансформира в същински кошер, от който ще отпадне една пчела.

По време на първото си предизвикателство хоби-готвачите ще би трябвало да стиковат уменията си и да работят в синхрон, в случай че желаят да завоюват имунитет, който ще им подсигурява оставане в шоуто най-малко още една седмица. Четирима надарени кулинари пък ще вземат участие в мастърклас, воден от chef Таралежков. „ Традиционна рецепта по новаторски метод “ ще покаже кой е най-старателният възпитаник, а той ще получи мастърпрестилка – невероятна опция за оставане в конкуренцията и смяна в хода на събитията отсега нататък. 

Петък вечер ще се окаже много предизвикателна и за " Мис България Вселена " Лора Асенова, която ще попадне не в една, а в цели две смущаващи обстановки. На помощ на моделката ще се притече даже Chef Кустев, с цел да я защищити от още неприятни моменти. 



Лора Асенова (в дясно)

Първият стрес тест за сезона ще бъде белязан от „ проклятието на Мастършеф " – крем-карамелът. Освен че ще провокира същинска суматоха за някои от готвачите в кухнята, стрес пробата ще се окаже и финален провал на лимитите на един от тях. Дали след проблемите ще има мотиви за благополучие за Лора, кой участник ще вземе съдбовно решение и кой ще напусне кухнята на MasterChef, феновете ще схванат в петък вечер от 20 часа.    

В събота " Мастършеф " ще покаже, че творчеството е едно от най-важните умения за един кулинар. Интересно предизвикателство с белезници ще сложи участниците в пряк преден конфликт, в края на който chef Кустев изрично ще откаже да опита едно от ястията и ще изплюе друго. 

Отборната борба на собствен ред ще тества умеенето на хоби-кулинарите да удовлетворят необятната палитра от усети на всеки клиент. Кои са по-добрите готвачи ще се реши на специфична вечеря, на която журито няма да може да опитва ястията и ще разчита на най-сериозните си критици – децата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР