Напрегнат ден предстои в парламента, тъй като по време на

...
Напрегнат ден предстои в парламента, тъй като по време на
Коментари Харесай

Репортер на Нова: Етиен Леви не знае шефа на „Величие“ да е притискан

Напрегнат ден следва в Народното събрание, защото по време на днешното съвещание, което стартира в 10 часа, ще стане ясно дали ще бъде определен ръководител на Народното събрание.

Вчера по време на първото съвещание подобен не бе определен, откакто нито единя всред Рая Назарян от ГЕРБ и Петър Петров от „ Възраждане “ не съумя да събере нужния брой гласове.

Преди това същото се случи и със Силви Кирилов от „ ИТН “, който води съвещанието като най-възрастен депутат, и с Юлияна Матеева от „ Величие “.

За да бъде определен ръководител, той трябав да получи повече от половината регистрирани претенденти, половината плюс един, изясни репортерът на Нова Тв Мариян Торманова.

Всъщност, с цел да бъде изработен по-лесно избора, част от депутатите може ясно да не поддържат, само че пък да не участват в залата и един от претендентите да бъде определен с по-малко гласове, добави тя.

Торманова рази още, че доскоро е записала Етиен Леви от партия „ Величие “ и той е декларирал, че ще държат на своя претендент Юлияна Матеева и ще го предложат и през днешния ден.

А по отношение на казаното от депутата на „ Величие “ Дарин Георгиев в утринния блок, че върху водача им Николай Марков е имало напън да гласоподава за Рая Назарян, Торманова посочи: Етиен Леви сподели, че не е осведомен с такова нещо, дали е имало напън. Той най-малко не знае и той ще гласоподава за личния претендент на „ Величие “.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР