Напредваме с изпълнението на най-мащабната програма за ремонт на близо

...
Напредваме с изпълнението на най-мащабната програма за ремонт на близо
Коментари Харесай

Георги Георгиев показа новите тротоари в центъра на София и в Младост

" Напредваме с осъществяването на най-мащабната стратегия за ремонт на близо 700 000 кв.м тротоари на територията на Столичната община ", регистрира във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев. И качи в обществената мрежа фотоси от центъра и от регион " Младост " - резултати от работата на зам.-кмета на Столична община инж. Ангел Джоргов и неговия екип.

 

Рехабилитационни действия текат във всички региони на столицата, написа още Георгиев. Извършва се възобновяване на тротоарната мрежа с най-голяма обществена значителност - това са най-натоварените направления - до спирки на градския превоз, учебни заведения, здравни заведения и други

 

" Предвидили сме средства за контролиращи на място, с цел да няма „ ремонт на ремонта “ - районните кметове имат обезпечено финансиране да назначат по още един експерт за контрол на качеството на ремонтите ", уточни той. И добави:  " Очаквам и районните кметове да извършват своя ангажимент, според решението на общинския съвет една трета от вложенията се ръководят от районните кметове. "

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР