Напредъкът на България зависи от гласовете на хората. Страната има

...
Напредъкът на България зависи от гласовете на хората. Страната има
Коментари Харесай

Сачева: България има нужда от стабилно правителство с ясни политически приоритети и цели

„ Напредъкът на България зависи от гласовете на хората. Страната има потребност от устойчиво държавно управление с ясни политически цели и цели “, това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в област Добрич Деница Сачева.

Тя уточни, че е гласувала за хората, които потвърдено знаят и могат да вземат решение проблеми, както и за мощно посланичество на област Добрич в идващия парламент, с което да се отстояват ползите на добруджанци да живеят по-добре.

„ Зимата ще бъде сложна и фамилиите и бизнесът имат потребност от сигурност и предвидимост. За превъзмогването на рецесиите ще са нужни незабавни ограничения, измежду които преодоляване на инфлацията и цените на енергоносителите и бързото пускане на европейските стратегии и планове “, акцентира Сачева.

Тя прикани жителите да бъдат дейни, с цел да не влиза страната още веднъж в серпантина от избори, незаинтересованост и съмнение.

„ Хората се умориха, само че без тяхното присъединяване няма по какъв начин да тръгнем напред “, съобщи още тя и уточни, че добре хората да гласоподават и да убеждават и други да го вършат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР