Напредък в областта на интеграцията на циганите у нас отчита

...
Напредък в областта на интеграцията на циганите у нас отчита
Коментари Харесай

Иво Христов със страшен коментар: Ромите ще станат капсул-детонаторът за взривяването на държавата

Напредък в региона на интеграцията на ромите у нас регистрира отчетът на Министерския съвет за 2016 година, като се акцентира, че позитивните резултати били в региона на образованието с обезпечаването на занималня от 1 до 7 клас и в региона на опазването на здравето, тъй като се били нараснали посредниците в ромските махали, предава " Канал3 ".
Докладът бе показан от вицепремиера Валери Симеонов, който се разгласи за национална жилищна тактика за строителство в гетата, тъй като общините изнемогват.

Положителните заключения в отчета взривиха опозицията, която регистрира, че забележими резултати няма от ромската интеграция и че това не е първата тактика по въпроса от началото на 2000 година насам.

Анализ на казуса от неговия произход насам направи проф. Иво Христов от " Българска социалистическа партия за България ". Още първоначално той направи ангажимента, че няма да употребява термина " роми ", а експертите знаят за какво, а и множеството от ораторите след него на парламентарната естрада сториха същото.

" Циганското малцинство е към 1 милион, до момента в който ние тук си играем на тактики. В тези гета зреят бомби и тази бомба стартира да гърми ", предизвести политологът. Столипиново е гетото център на ислямския фундаментализъм у нас, сподели още професорът, който заключи, че макар проблемите през днешния ден, циганското население е жертва точно на деиндустриализацията на страната след демократичните промени. Причината за тяхното изключване е икономическа, установи соцдепутатът, а на реплики откъм ГЕРБ, които пробваха да го прекъсват от самото начало, се скара: " Когато аз приказвам, цялата зала мълчи ". Тук се намеси ръководителят на Народно събрание Димитър Главчев, с цел да му направи забележка, при което професорът от левицата отвърна индиферентно: " Ами тогава влезте си във функционалностите ", след което продължи да громи неуспеха на българската страна с интеграцията на ромите през последните десетилетия.

Накрая Иво Христов предизвести, че както албанците са били капсул-детонатонаторът за взривяването на някогашна Югославия, по този начин и циганското население ще изиграе същата роля у нас.

" Циганското население е жертва на демонтажа на България, това е индикация, че имате проблем със себе си. Те са единствено донори, жертви. Имате проблем със ромите. Те ще станат капсул-детонатор за взривяването на тази страна, както албанците се трансфораха в капсул-детонатор в Югославия ", съобщи от трибуната Иво Христов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР