Направо не можа да повярвам, че човекът, за който се

...
Направо не можа да повярвам, че човекът, за който се
Коментари Харесай

Пеевски за Денков: Най-слабият премиер, прати ми смс дали има проблем, че излизам до тоалетната

" Направо не можа да допускам, че индивидът, за който се грижех девет месеца, който видяхте, че въобще не се оправи с длъжността министър председател и мога да кажа, че е най-слабият министър председател в историята на страната. Който, когато се наложи да отида до тоалетната при договарянията с миньорите ми прати есемес " Има ли проблем, че излизаш? " - тъкмо той да приказва това нещо, на който му държах ръката, на който му помагах. Не мога да допускам, оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира сега ", сподели водачът на Движение за права и свободи, представен от.

Пеевски разяснява, че всичко, което се случва в Агенция " Митници ", е отговорност на финансовия министър в оставка Асен Василев.

" Промени в Агенция " Митници " е правил Асен Василев. Агенция " Митници " от самото начало е ръководена от Асен Всилев, всички шефове там са назначавани от него. Цялата отговорност е на Асен Василев за всичко, което се случва в митниците. ", добави Пеевски.

" Път обратно или напред - зависи от тях ", отговори той на въпрос има ли път назад между Движение за права и свободи и ПП-ДБ и допустимо ли е да се продължи разговорът.  " Това би трябвало да завърши - непрекъснато да ми звънят и да идват и след това пред вас (бел. ред. медиите) да дават някакви странни изказвания. При Борисов в централата съм ходил, само че сме ходили с Христо Иванов дружно. С всички тези хора сме ходили на всички места дружно. Не мога да схвана по какъв начин се разсъниха през днешния ден и споделиха: " Той е зло ". Е, те със злото ли живяха 9 месеца? ", по този начин той разяснява изявлението на премиера в оставка Николай Денков, че " ".

Пеевски разяснява сбито и оставката на основния секретар на МВР Живко Коцев: " Не мога да кажа. Нямам информация. Надявам се да разберем ", съобщи той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР