Направо не мога да повярвам, че човекът, за когото се

...
Направо не мога да повярвам, че човекът, за когото се
Коментари Харесай

Пеевски: Настъпих нечии интереси с това, че през цялото време пазих интересите на България

" Направо не мога да допускам, че индивидът, за който се грижих девет месеца, който видяхте, че въобще не се оправя с длъжността на министър председател и мога да кажа, че е най-слабият министър председател в историята на страната, който, когато се наложи да отида до тоалетна при договарянията с миньорите, ми прати смс „ Има ли проблем, че излизаш? “, тъкмо този човек, да приказва по този начин. Този, на който му държах ръката толкоз и му помагах, не мога да допускам... Оставям тези квалификации на безсилието, в което се намират сега ".

 

Така ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява обвиняванията на премиера в оставка, че е виновен за разпада на държавното управление.

Дали ще има път обратно или напред зависи от тях (ПП- Демократична България, бел. ред.), само че това би трябвало да завърши. Постоянно да ми звънят и да идват, а пред вас да дават някакви странни изказвания. Слушах с интерес какво се изяснява – кой къде е ходил, в кои централи. При Борисов в централата съм ходил, само че сме ходили с Христо Иванов дружно. Специално за „ Дневник “ и те имат забавни въпроси, ще кажа - с Прокопиев сме били при Борисов дружно. С всички тези хора на всички места съм бил, на всички места дружно. Не мога да схвана по какъв начин се разсъниха през днешния ден и „ той е зло “. Е, те със злото ли живяха девет месеца в доста близки връзки, попита риторично Делян Пеевски.

Питайте ги с какво съм настъпил техния интерес. Може би с това, че пазим ползите на България, обърна се Пеевски към публицистите.

Промени в организация „ Митници “ е правил Асен Василев. Агенция „ Митници “ постоянно е била ръководена от Асен Василев, от самото начало. Всички шефове са назначавани от Асен Василев. Цялата отговорност е на Асен Василев за всичко, което се случва в Митниците, настоя ръководителят на Движение за права и свободи.

По мотив безразборните разходи за последните дни от държавното управление в оставка, Пеевски акцентира: „ Реагирали сме и през вчерашния ден сме завършили тематиката, като забранихме на министъра на финансите да прави тези неща “.

Делян Пеевски отговори на въпрос, по отношение на чуването на вътрешния министър в оставка в Народното събрание за Мартин Божанов – Нотариуса, че Народното събрание може единствено да чуе представителите на изпълнителната власт. Друго не може да направи, тъй като има разделяне на управляващите, акцентира Пеевски.

Останалото би трябвало да си го свършат други управляващи по тази тематика и цялата истина би трябвало да се изнесе пред българските жители. Да се разбере по всеки проблем какво се случва, подсети Делян Пеевски.

Г-н Рашков още веднъж излъга. Той е просто един измамник, който, както се вижда е обвързван в доста забавни връзки с доста хора. Обикновено от това, което сме виждали, е обвързвано с противозаконни арести на политици. Всички знаем, че той (Рашков, бел. ред.) е арестувал с Кирил Петков нелегално и Бойко Борисов. Така ръководителят на Движение за права и свободи отговори на въпрос на публицисти, обвързван с изказвания на депутата от Политическа партия.

За оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, Делян Пеевски изясни, че няма информация за претекстовете и аргументите. Надявам се да разберем, добави той.

Движение за права и свободи ще поддържа предлагането на Българска социалистическа партия за пенсиите. Мисля, че го изискуем това на хората, акцентира ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР